De leukste camping van Overijssel is een moderne camping met luxe en ruime plaatsen. U houdt van kamperen maar bent ook wel gesteld op enige luxe? Dan is de leukste camping van Overijssel echt iets voor u! Bij de leukste camping van Overijssel vindt u dat echte, vrije campinggevoel, gecombineerd met het comfort dat een prettig hotel biedt. Op de leukste camping van Overijssel vindt u op elke kampeerplek uw eigen badkamer. Geen gesleep met toilettas en toiletpapier naar een centraal gebouw, alles onder handbereik en alleen voor uzelf. Dus volop privacy! En dat allemaal in één van de meest authentieke plattelandsgebieden van Nederland: de Twentse Hooilanden.

Camping met privé sanitair Twente


Wilt u kamperen op een kindercamping Overijssel, maar bent u ook wel gesteld op enige luxe? U bent bij onze camping aan het juiste adres! U kunt heerlijk kamperen op onze camping. Bovendien heeft u prive sanitair bij uw plaats! U heeft dus een eigen douche en toilet! U kunt in alle luxe kamperen bij camping de Blekkenhorst. Geen gesleep met toilettas en toiletpapier naar een centraal gebouw, alles onder handbereik en alleen voor uzelf. Dus volop privacy!

Op onze kindercamping Overijssel zijn honden ook toegestaan. Boek een kampeerplaats met hond en uw vakantie wordt nog leuker! Bovendien zullen uw kinderen het ook geweldig vinden wanneer de hond meegaat! Niets is zo leuk als een vakantie met het hele gezin, en uw hond hoort daar natuurlijk bij! Uw hond is van harte welkom bij camping de Blekkenhorst! – See more at: http://www.de-blekkenhorst.nl/kindercamping-overijssel/#sthash.6sDQBfBp.dpuf

Facliliteiten:

  • Speelterrein
  • Animatieteam
  • Openlucht zwembad
  • Midgetgolf
  • Dierenweide
  • Kantine

 

Adresgegevens

Nienenhoek 8
7683 SC Den Ham

Website Direct Boeken